Skogstur + dressyrpass

2011-09-02 19:21:47 / 8 kommentarer ..


Åkte till stallet på förmiddagen idag och tillbringade halva dagen där, jättemysigt i det fina vädret vi haft (och har fortfarande) idag. :) Först ut på tur var Donna, pysslade om henne läänge och sen tog vi oss en mysig ridtur ut i skogen. Hon var som alltid underbar, hihi. Blev mest skritt, tog lite trav och nån galopp och jäklar vad damen blev glad över att få galoppera! :D Hihi, så kul när hon blir pigg och taggad.

Provade mitt nya pannband idag på henne som nyligen fått hem, och jag måste säga att hon blev riktigt läcker. :D Tycker ni inte?

Hade dock bara digitalkameran med idag så jag tycker bilden ljuger lite om hur färgerna ser ut på pannbandet, ska fota det bättre när jag har systemisen med om en vecka. :)




Hihi, här stod hon så snällt utanför och väntade medan jag gick in och hämtade kameran som jag hade glömt. ;)



Sen var det Berrabus tur, som låg och sov när jag kom för att hämta honom i hagen.. huga. Men han klev upp direkt så fort jag kom, kändes lite bättre att hämta honom då. Hade förväntat mig en trött häst, haha. Men inte då, jäklar vad fint han gick idag! Han överraskade mig riktigt bra lille busponnyn. :D

Inga busfasoner alls, förutom en kickning i galoppen en gång men det gjorde inget. ;) Han hade riktigt fin bjudning idag och kändes så fin i traven, lyssnade bra och saktade inte av alls som han gjort när jag ridit honom förut. Jag vet inte om det berodde på att jag hade pekpinne idag, eller om han bara ville vara duktig. :D Det enda var väl att han gjorde halt när jag bad honom sakta ner från galopp, men jag är så nöjd över honom ändå så det var okej. :)

Galoppen gick också skitbra idag, helt sjukt vad mysig den är! Han tog dom så glatt när jag öste honom med beröm :D duktig kille! Red inte länge alls då han var så otroligt duktig idag. Egentligen vill man inte sluta rida när det går sådär bra, hihi. Men har man varit sådär otroligt duktig behövs det inte mer.




Nöjd kille efter ridpasset. :D

Imorgon reser jag till Åland över en vecka och hälsar på min familj, kommer få en otrolig ridabstinens men det får gå. Det dröjer inte länge innan jag är tillbaka igen! ;) Emma kommer säkert uppdatera något så håll utkik, så hörs vi om en vecka igen. :D


Kommentarer

Hon blev jätte fin i pannbandet. :)

2011-09-02 20:59:36

Pannbandet blev ju skitsnyggt! :)



Har du lust att lägga in min bildlänk, har bytt ;)



<a href="../../http://nobleride.blogg.se" target="_blank"><img src="../../images/2011/bildlnk5_163988762.jpg" border="0"></a>

2011-09-02 22:11:26

Snyggt pannband :) och självklart blev hon fin i det :)

2011-09-03 12:33:48

Fin blogg och fina bilder :D

2011-09-03 16:54:02

Härlig blogg ni har :) Vad är det för raser?

2011-09-03 18:17:21

hon passade jättefint i det!

2011-09-03 23:46:45

sv; saaaay whaaaat, vem fasiken var det som snodde den?! den ska få SPÖ! hahahahah,, jag tror du skulle bli en bra ponnymamma om din rugby spelare eller ninja skulle få för sig att börja rida;)

2011-09-05 08:29:28

Fint! Om ett tag kommer även pannbandet att forma sig efter din tjejs panna och bli ännu snyggare :)

2011-09-05 14:50:59
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback

  Sidan ses bäst i Google Chrome
  I upplösningen 1680x1050



bloglovin

bloglovin


Emma heter jag och är 26 år. Glad och busig tjej som bor med maken och dottern, 1 hund, 1 katt och 7 hästar på vår hästgård någon mil utanför Sundsvall.

Mitt namn är Caroline och jag är 23 år. Jag har ett brinnande intresse för hästar och fotografering. Utbildad kock och bor i Sundsvall tillsammans med min pojkvän och två kattor.


Antal besökare online just nu:

Text om dig själv kan du skriva här, även sätta in en bilkod


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!