Kvällsridtur i mörkret

2011-09-25 22:14:41 / 3 kommentarer ..


Ikväll red jag ut tillsammans med Tina och Berrabus :) det blev den korta skogsrundan på en timme, jättemysigt i var det. Det hann bli mörkt innan vi kom tillbaka, och det var faktiskt rikigt mysigt att rida i mörkret. :D Första gången i år. Bara reflexerna som saknades då, tror jag ska ta mig in till Hööks imorrn igen och köpa benreflexer. Tänk på det hörrni, reflexer håller bara 3 år och sen har dom inte sin "fulla" funktion mera så köp nya om ni behöver. :) Det är värt att synas.



Sen var jag ju in till Hööks idag innan stallet också, var tvungen att köpa en mindre storlek på hopptränset då nosgrimman var för stor. :( Ändå var det Cob.. fast det kan man ju undra egentligen, det står ett litet "F" på tränset så då borde det väl vara full? :o Köpte iallafall strl Ponny nu, var lite rädd att det skulle vara för litet men det gick!! Glad jag blev. :D




Kommentarer

sv:



<a href="http://ljusdalsryttarna.blogg.se/index.html"><img src="http://ponnyskruttarna.files.wordpress.com/2011/08/bloggen-2.jpg" border="0"></a>



Här är våran bildlänkskod.

2011-09-26 07:57:02

Det där tränset är så fint! Passade henne riktig bra :D



sv: nej, men ska försöka fixa fram när jag har tid ;) Är fruktansvärt dålig på att lägga ut filmer på bloggen! Men vill börja med det, så påminn mig (a haha ;)

2011-09-26 10:05:47

Tack :) Tränset såg fint ut på henne! Hur länge har du ridit henne nu?

2011-09-26 17:35:14
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback

  Sidan ses bäst i Google Chrome
  I upplösningen 1680x1050



bloglovin

bloglovin


Emma heter jag och är 26 år. Glad och busig tjej som bor med maken och dottern, 1 hund, 1 katt och 7 hästar på vår hästgård någon mil utanför Sundsvall.

Mitt namn är Caroline och jag är 23 år. Jag har ett brinnande intresse för hästar och fotografering. Utbildad kock och bor i Sundsvall tillsammans med min pojkvän och två kattor.


Antal besökare online just nu:

Text om dig själv kan du skriva här, även sätta in en bilkod


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!