Tack så mycket

2011-04-30 23:07:57 / 2 kommentarer ..




Tack så jättemycket för det tipset :D det ska jag verkligen tänka på. Jag tar mer än gärna mot en massa tips, så har ni tips får ni gärna dela med er av dom. :) Så länge det bara är tips, och ingen kritik.


Kommentarer

Ja yttertygeln är det bäst att man håller kvar stöd i, men tycker absolut inte man ska hålla kvar inner. Inner ska man kunna släppa/klappa/berömma och hästen ska ändå stanna kvar på yttertygeln =)

2011-05-01 00:18:44

Ja men enligt mig ska man ha STÖD i båda tyglarna men man ska inte sitta och hålla. Det är två olika saker. Om man kollar på de om rider i "toppen" så har de ett jämt stöd i båda tyglarna men det betyder ju inte att de sitter och håller, håller, håller;)Man kan lätta även om man har kvar tygeln i handen, men det beror också på hur ung hästen är och hur bra den tar en förhållning. Man ska alltid se till vilken häst man rider på:)



Att berömma och klappa hästen är ju jätteviktigt självklart! Det var inte det jag menade:) Jag kan klappa min häst med ytterhanden ibland utan att jag tänker på det och om hon är rätt jobbad så sänker hon bara huvudet lite:D

2011-05-02 13:24:51
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback

  Sidan ses bäst i Google Chrome
  I upplösningen 1680x1050



bloglovin

bloglovin


Emma heter jag och är 26 år. Glad och busig tjej som bor med maken och dottern, 1 hund, 1 katt och 7 hästar på vår hästgård någon mil utanför Sundsvall.

Mitt namn är Caroline och jag är 23 år. Jag har ett brinnande intresse för hästar och fotografering. Utbildad kock och bor i Sundsvall tillsammans med min pojkvän och två kattor.


Antal besökare online just nu:

Text om dig själv kan du skriva här, även sätta in en bilkod


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!